Boasson Hagen med ribbeinsbrudd etter kollbøtte

- Det var full slåsskamp, og det måtte bare ende galt.

ANTWERPEN, BELGIA 20110406.
SKADD: Edvald Boasson Hagen falt og havnet på sykehus i dag. Her er han avbildet like før start. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
ANTWERPEN, BELGIA 20110406. SKADD: Edvald Boasson Hagen falt og havnet på sykehus i dag. Her er han avbildet like før start. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En ribbeinsskade etter velt i semiklassikeren Scheldeprijs i dag kan koste Edvald Boasson Hagen (23) start i brusteinsdrømmen Paris — Roubaix. Fire dager før «klassikernes dronning» veltet nordmannen stygt og måtte fraktes til sykehus i belgiske Antwerpen. — Jeg lå rett bak Edvald da han ble skviset ut av veien. Han slo salto og ble skadd i høyre ribbe. Med en gang var han slått ut, men han skal ha vært ved bevissthet. Ut over det vet vi intet om tilstanden hans, sa lagkamerat Kurt Asle Arvesen til NTB.

Var kaptein Akkurat da et samlet hovedfelt med 200 ryttere kjørte ut på annen runde, cirka 30 kilometer før mål, skjedde velten. — Han landet for så vidt mykt i gresset, men slo ribben mot et skilt eller et tre. Våre tre kjappeste spurtere, Edvald, Greg Henderson og Chris Sutton, veltet. Det ser ikke ut til å gå vår vei. Laget jobbet perfekt ellers, mente Arvesen. Boasson Hagen var Sky-lagets kaptein i Scheldeprijs, og meningen var at hele laget skulle jobbe for at nordmannen skulle vinne spurten. Men 170 kilometer ut i rittet ble det brått satt en stopper for den planen. Røntgen Ingen aner hva som skjer videre. Edvald Boasson Hagen ble sendt til sykehus for røntgenundersøkelse, og det er uvisst om han starter i brusteinsklassikeren Paris — Roubaix søndag. 100 meter fra mål skjedde den siste av mange dramatisk velt. BMC-proffen Alexander Kristoff fikk utrolig nok manøvrert seg unna, og han trillet inn til sjuendeplass. — Jeg måtte bremse og fikk så vidt svinget unna. Da forsvant også all fart. Jeg mistet iallfall en topp fem-plassering. Men jeg hadde ikke sjanse på seieren uansett, sa Alexander Kristoff til NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer