Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Boasson Hagen mislyktes med frekt angrep

Tom Boonen ble for sterk.

FORTSATT NUMMER TRE: Tross 19. plass på tredjeetappe er Edvald Boasson Hagen nummer tre i sammendraget, 19 sekunder bak teten. Foto: JACEK BEDNARCZYK POLAND OUT / EPA.
FORTSATT NUMMER TRE: Tross 19. plass på tredjeetappe er Edvald Boasson Hagen nummer tre i sammendraget, 19 sekunder bak teten. Foto: JACEK BEDNARCZYK POLAND OUT / EPA. Vis mer

Edvald Boasson Hagen prøvde seg med et frekt angrep i målområdet etter tredjeetappen i protour-rittet i Belgia og Nederland, men Tom Boonen ble for sterk for nordmannen.

Boasson Hagen måtte til slutt ta til takke med 19.-plass på tredjeetappen.

Han er fortsatt på tredjeplass i sammendraget, 19 sekunder bak ledende Tyler Farrar.

Fredag gikk den norske syklisten for etappeseier. Med rundt 600 meter igjen av etappen skjøt Boasson Hagen fart, forlot spurtlagene og ga alt for å sikre en frekk seier.

Spurtlagene tok ham imidlertid igjen, og dermed endte Boasson Hagen lenger ned på resultatlistene.

Boonen var hvassest i spurten og hadde få problemer med å slå Tyler Farrar.

- Jeg hadde merket meg denne etappen, så det er supert å vinne her. Det var veldig fint å sykle rundt i mitt hjemområde. Vi kjørte forbi huset til foreldrene mine, byen min, huset mitt og treningsplassen min, sa Boonen.

Etappen strakte seg over 158,3 kilometer mellom Niel og Hasselt.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling