Boasson Hagen starter Gent-Wevelgem

Nordmannen friskmeldt før søndagens klassiker.

FRISKMELDT: Boasson Hagen sto over E3 Harelbeke og håper formen er god i Gent-Wevelgem etter den siste ukens sykdom. Foto: Tim de Waele (©TDWSport.com)
FRISKMELDT: Boasson Hagen sto over E3 Harelbeke og håper formen er god i Gent-Wevelgem etter den siste ukens sykdom. Foto: Tim de Waele (©TDWSport.com) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Etter at å ha stått over fredagens E3 Harelbeke grunnet sykdom vil Edvald Boasson Hagen (Dimension Data) være tilbake i aksjon under søndagens 242 kilometer lange semi-klassiker Gent-Wevelgem.

- Jeg føler meg friskere nå. Det var en liten forkjølelse som gjorde at jeg ikke kjørte fredag. Det var best ikke å presse meg for mye, sier Boasson Hagen til procycling.no.

Lagets taktikk og hans egen rolle forblir imidlertid to usikkerhetsmoment før søndagens ritt, og noe som han og laget må fatte beslutninger om etter hvert som rittet utartet seg på dagen.

- Jeg vet ikke hvordan beina vil være på søndag. Jeg håper at formen er bra, slik den var i Sanremo og før det også. Vi får ser utover dagen hvordan jeg føler meg og ta det derfra. Jeg håper å kunne være med å kjempe om en topplassering, men jeg har ikke testet beina på en stund nå, sier Boasson Hagen - vinner av Gent-Wevelgem tilbake i 2009.

Selv om han mistet E3 Harelbeke, ofte sett på som en essensiell generalprøve før Flandern rundt, og til tross for at treningen har holdt lavere intensitet enn ønsket etter Milano-Sanremo sist lørdag, tror ikke Boasson Hagen at sykdommen vil prege prestasjonene hans nevneverdig når vi kommer frem til de store klassikerne neste helg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer