Sykkel: Boasson Hagen i Tour of Britain

Boasson Hagen tapte på målfoto igjen

Edvald Boasson Hagen var igjen svært nær en etappeseier i Tour of Britain, men australske Caleb Ewan snek seg foran på de siste centimeterne tirsdag.

MÅLFOTO: Edvald Boasson Hagen og Alexander Kristoff ender såvidt bak Caleb Ewan i Tour of Britain. Foto: Allan McKenzie/SWpix.com/REX/Shutterstock
MÅLFOTO: Edvald Boasson Hagen og Alexander Kristoff ender såvidt bak Caleb Ewan i Tour of Britain. Foto: Allan McKenzie/SWpix.com/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Dimension Data-proffen har ikke hatt marginene på sin side i årets utgave av Tour of Britain. På søndagens åpningsetappe ble han dømt bak nevnte Caleb Ewan på målfoto, og mandag ble gudbrandsdølen fratatt seieren etter en ureglementert manøver i avslutningen av etappen.

Tirsdagens 178 kilometer lange etappe fra Normanby Hall til Scunthorpe endte på ny i en tett massespurt, og igjen var Boasson Hagen med på målfotoet. I likhet med søndag ble han dømt bak Caleb Ewan.

Alexander Kristoff gjorde også en meget sterk spurt tirsdag og endte som nummer tre. Katusha-profilen passerte målstreken en halvmeter bak Boasson Hagen og Ewan.

Skrøt av laget

- Laget gjorde en kjempejobb. Det var en hektisk dag, men vi holdt oss til godt hverandre. Fantastisk laginnsats igjen. Det var nært, men ikke så nært. Jeg hadde en følelse på andreplassen, sa Edvald Boasson Hagen til TV 2 etter målgang.

Det store plusset for Rudsbygd-gutten var at han igjen sikret seg verdifulle bonussekunder i kampen om sammenlagtseieren i Tour of Britain. Etter tre etapper har han kun sju sekunder opp til sammenlagtleder Ewan. Italienske Elia Viviani ligger mellom de to, kun sekundet bak nordmannen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer