<strong>20 MILLIONER I ÅRET:</strong> Edvald Boasson Hagen får tilbud om superlønn av flere store lag. Foto: Fredrik Økstad Sandberg / Dagbladet
20 MILLIONER I ÅRET: Edvald Boasson Hagen får tilbud om superlønn av flere store lag. Foto: Fredrik Økstad Sandberg / Dagbladet Vis mer

Boasson Hagen tilbys superlønn av flere lag

- Det er ikke smålag som tar kontakt, det er de største lagene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Edvald Boasson Hagen har hatt en fantastisk sesong og fristes med superlønn av flere store lag, melder TV 2.

Den 24 år gamle Team Sky-rytteren har bare ett år igjen av kontrakten med det britiske laget. Han har vært i forhandlinger med laget om en ny kontrakt siden i sommer, men partene har ikke blitt enige.

- Interessen for å sjekke Edvalds status er stor. Vi får ikke daglige henvendelser, men vi får henvendelser fra mange av de store lagene som spent på hva Edvald gjør i 2013 og 2014, sier manager Birger Hungerholdt til TV 2.

KLUBBEN I MITT HJERTE: Boasson Hagen takker Lillehammer Cykle Klubb for at han ble sykkelstjerne og ikke langrennsløper.

TV 2 skriver at de største tilbudene er helt oppe i 20 millioner kroners-klassen.

- Det er ikke smålag som tar kontakt, det er de største lagene, sier Hungerholdt.

- Hva sier dere til dem?

- Vi brenner ikke alle broer og sier at vi har undertegnet en avtale, for det har vi ikke gjort. Vi følger nøye med på det, og så har vi vært litt på vent i forhold til det som skjer i Team Sky.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer