Boasson Hagens lag: - Tour de France er viktigst

- Ingen garantier.

NYTT TOUR DE FRANCE?: Edvald Boasson Hagens nye lag har fått gode signaler. I tillegg er laget offentliggjort til to ritt Tour de France-arrangøren står bak i februar og mars. 
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
NYTT TOUR DE FRANCE?: Edvald Boasson Hagens nye lag har fått gode signaler. I tillegg er laget offentliggjort til to ritt Tour de France-arrangøren står bak i februar og mars. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Tidligere denne uka kom beskjeden om at MTN-Qhubeka har forlenget sin status som prokontinentalt mannskap i den internasjonale sykkelsporten.

Det betyr at Edvald Boasson Hagen mannskap ikke går etter den siste ledige WorldTour-lisensen etter sammenslåingen av Garmin-Sharp og Cannondale Procycling Team.

Den lisensen hadde garantert deltakelse i verdens tre største etapperitt.

- Hovedmålet for laget og sponsorene er å få innpass i neste års Tour de France, uttalte Brian Smith i MTN-Qhubeka i en pressemelding.

Innpass i viktige oppkjøringsritt Det er ting som tyder på laget er på vei inn i varmen hos Tour de France-arrangøren.

MTN-laget har fått plass i både Tour of Qatar og Tour of Oman - begge rittene er i regi Amaury Sports Organisation (ASO).

- Disse rittene er veldig viktige for laget. Vi har planer om å sette vårt preg på rittet. Dette blir den første store testen i det som kan bli et viktig år for oss. Vi har planer om å skape afrikansk sykkelhistorie, sier Smith.

- Ingen garantier MTN-Qhubeka maktet allerede i år å bli det første afrikanske i historien som deltok i en Grand Tour, da de fikk innpass i Spania rundt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer