Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Boasson Hagens lag vil ha Hushovd som trener

Sender tilbud over nyttår.

FORTSETTER I SYKKELSPORTEN?: Edvald Boasson Hagens profflag MTN-Qhubeka vil ha Thor Hushovd med som trenerkonsulent fra kommende sesong, melder TV 2.

Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
FORTSETTER I SYKKELSPORTEN?: Edvald Boasson Hagens profflag MTN-Qhubeka vil ha Thor Hushovd med som trenerkonsulent fra kommende sesong, melder TV 2. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer

Edvald Boasson Hagens profflag MTN-Qhubeka vil ha Thor Hushovd med som trenerkonsulent fra kommende sesong, melder TV 2.

Tilbudet til Hushovd blir sendt over nyttår.

- Jeg har vært i kontakt med Thor. Det er interesse fra begge parter for å få ham inn som konsulent rundt klassikerne, forteller MTN Qhubeka-manager Brian Smith

- Jeg tror jeg kan gi Edvald råd. Jeg har sett på Edvald som en konkurrent og har sett på hvordan han sykler. Det er alltid rom for forbedringer, og det er det for Edvald også. Jeg tror jeg kan gi ham tips, sier sørlendingen til TV 2.

(NTB)