Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Boasson slått på målstreken i Frankrike

Edvald Boasson Hagen var nær sesongens første seier på 2. etappe av Etoile de Bessèges torsdag, men danske Magnus Cort slo ham i fotofinish.

Lillehammer  20170519.
Tour of Norway 2017. 3. etappe i sykkelrittet med start på Hamar og målgang på Lillehammer. Her er Edvald Boasson Hagen med sin sykkel med knekt sete etter målgang
Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
Lillehammer 20170519. Tour of Norway 2017. 3. etappe i sykkelrittet med start på Hamar og målgang på Lillehammer. Her er Edvald Boasson Hagen med sin sykkel med knekt sete etter målgang Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Vis mer

Den norske sykkelstjernen ble hektet av på den tøffe første etappen torsdag, men spurtet om seier på torsdagens 156 kilometer lange etappe fra Milhaud til Poulx. I slak motbakke var det Boasson som dro opp spurten. Han ledet lenge, men Cort kom sterkt på de siste meterne og var noen centimeter foran i mål.

Tom Devriendt fra Belgia ble nummer tre.

Cort tok sin 15. seier i karrieren og den første siden han vant en etappe i Paris-Nice for et snaut år siden. Seieren var hans første for EF-laget.

Boasson sykler for NTT-laget, som tidligere het Dimension Data.

Alexys Brunel, som vant åpningsetappen, beholder ledertrøya.

Etoile de Bessèges varer til søndag.