Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Boasson tilbake i trening etter den stygge velten

- Ikke helt smertefritt.

FALT STYGT: Edvald Boasson Hagen før starten i Scheldeprijs.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
FALT STYGT: Edvald Boasson Hagen før starten i Scheldeprijs. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer

Proffsyklist Edvald Boasson Hagen (23) er tilbake i lett trening med halvtimesøkter innendørs på rulle etter den stygge velten i Belgia forrige uke.

Nordmannen ble presset ut av veien i semiklassikeren Scheldeprijs forrige onsdag, slo salto ut av veien og traff et tre med ryggen. Tre ribbein ble bristet, og Boasson Hagen ble sendt hjem med dårlige nyheter om seks ukers rittpause.

- Jeg forsøkte med en halvtime på rulla første gang onsdag, mest for å se om det gikk an, men det var ikke helt smertefritt. Det går litt opp og ned, sier Edvald Boasson Hagen til NTB.

Den opprinnelige planen besto av Tour of California (15.- 22. mai), men det etapperittet kommer trolig i tidligste laget og er dessuten temmelig kupert.

Tour de Picardie (13.- 15. mai) kan bli et alternativ dersom en litt «mildere» variant må til. Bayern Rundfahrt (25.- 29. mai) kan bli rittet for comeback dersom midten av mai blir i tidligste laget.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media