Boateng tilbake i Milan-troppen etter «sex-skade»

Møter Barcelona i kveld.

MUSKELSKADE: Milans Kevin-Prince Boateng er er med i dagens tropp til Champions League-kampen mot Barcelona. Han har slitt etter nyttår på grunn av en skade. Kjæresten Melissa Satta mener for mye sex er grunnen. Foto: AP Photo/Antonio Calanni/Scanpix NTB og Stella Pictures.
MUSKELSKADE: Milans Kevin-Prince Boateng er er med i dagens tropp til Champions League-kampen mot Barcelona. Han har slitt etter nyttår på grunn av en skade. Kjæresten Melissa Satta mener for mye sex er grunnen. Foto: AP Photo/Antonio Calanni/Scanpix NTB og Stella Pictures.Vis mer

• Følg Champions League i fotballstudio fra klokka 20.45.

(Dagbladet): Milan og Barcelona møtes til kvartfinale i Champions League i kveld.

SCORET MOT BARCA: AC Milans Kevin-Prince  Boateng scoret da lagene møttes på San Siro i i november. Foto: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
SCORET MOT BARCA: AC Milans Kevin-Prince Boateng scoret da lagene møttes på San Siro i i november. Foto: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE Vis mer

Lagene møttes også i gruppespillet, og da ble det 2-2 i Spania og Barcelona vant 3-2 i Italia.

Kevin-Prince Boateng scoret et vakkert mål i 2-3-tapet på San Siro, men den offensive Milan-spilleren har slitt med skade etter nyttår.

SAMMEN MED VIERI: Melissa Satta har tidligere vært sammen med fotballstjernen Christian Vieri. Foto: Stella.
SAMMEN MED VIERI: Melissa Satta har tidligere vært sammen med fotballstjernen Christian Vieri. Foto: Stella. Vis mer

Boateng har bare spilt fire kamper for serielederen i Italia på grunn av en muskelskade så langt i 2012. Fotballstjernens modellkjæreste Melissa Satta har tatt noe av ansvaret.

- Grunnen til at han alltid er skadd, er at vi har sex sju til ti ganger i uka, sa Melissa Satta til Vanity Fair i januar.

STARTER I KVELD?: AC Milans Kevin Prince Boateng er med i troppen mot Barcelona. Foto: REUTERS/Max Rossi
STARTER I KVELD?: AC Milans Kevin Prince Boateng er med i troppen mot Barcelona. Foto: REUTERS/Max Rossi Vis mer

Modellen er ikke ukjent blant fotballspillere i Serie A, og skal tidligere ha vært sammen med Christian Vieri.

Boateng har bare spilt 17 kamper og åtte scoringer denne sesongen, og kom inn som innbytter da Milan vant 2-1 mot Roma i forrige uke.

I kveld kan han være tilbake i startelleveren mot Lionel Messi og kompani.

Dette er Milan-troppen: Abbiati, Amelia, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mesbah, Mexes, Nesta, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, El Shaarawy, Ibrahimovic, Maxi Lopez, Robinho.