Fotball:

Bob Bradley i strupen på Premier League-stjerner: - Ikke én spiller vet hvem Ronald Reagan er

Langer ut mot gamleklubben.

85 DAGER: Swansea sparket manager Bob Bradley etter bare 85 dager i jobben. Nå kritiserer han klubben og spillerne. Foto: Reuters / Peter Cziborra 
85 DAGER: Swansea sparket manager Bob Bradley etter bare 85 dager i jobben. Nå kritiserer han klubben og spillerne. Foto: Reuters / Peter Cziborra  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Paul Clement (44) ble i går ansatt som ny manager i Premier League-klubben Swansea. Briten overtar dermed for Bob Bradley (58) som fikk sparken rett før nyttår.

I et ferskt intervju med britiske The Times, går Bradley hardt ut. Bradley - som er den første amerikaneren til å trene en Premier League-klubb - skal ifølge avisa ha gått under kallenavnet Ronald Reagan (USA-president 1981-89) innad i Swansea. Dette avviser Bradley, som samtidig kommer med et sleivspark mot sine tidligere spillere.

- Tro meg, ingen av disse spillerne vet hvem Ronald Reagan er, sier Bradley.

Bradley fikk sparken etter bare 85 dager i jobben. Swansea har slitt i ligaen denne sesongen og er nest sist med 15 poeng på 20 kamper.

Sa fra

Den tidligere Stabæk-sjefen mener laget har store mangler.

- Klubben er splittet. Når du tar over et lag i en slik tilstand - som etter Francesco Guidolin (tidligere Swansea-manager) - er det en grunn til at de befinner seg der på tabellen, sier Bradley.

Han fortsetter:

- I løpet av de siste 18 månedene har flere spillere forlatt klubben, og de er ikke blitt erstattet av spillere på samme nivå. Når laget går gjennom en tøff periode, så trenger du folk du kan stole på. Sterke personer som står opp for klubben. Det trengs styrke for å få laget på rett kjøl, sier 58-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer