Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League:

Bob Bradley sparket som Swansea-manager etter 85 dager som sjef

Det melder klubben selv.

KORTVARIG: Bob Bradley fikk bare 85 dager og elleve kamper som Swansea-sjef. I dag fikk han sparken. Foto REX / Shutterstock / NTB Scanpix
KORTVARIG: Bob Bradley fikk bare 85 dager og elleve kamper som Swansea-sjef. I dag fikk han sparken. Foto REX / Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tidligere Stabæk-trener Bob Bradley fikk i kveld sparken som Swansea-manager etter mindre enn tre måneder i sjefsstolen.

Det melder klubben på sin hjemmeside.

- Vi er lei oss for å miste Bob etter så kort tid. Men dessverre har det ikke fungert slik vi hadde planlagt, og vi følte at vi måtte gjøre en endring med bare halve sesongen igjen, sier styreleder Huw Kenkins.

- En bra mann

- Når klubben går gjennom en så tøff periode, hadde vi ikke noe annet valg enn å forsøke å få oss ut av denne situasjonen. Personlig har jeg bare positive ting å si om Bob. Han er en bra mann, en bra person og han ga alt i jobben. Evnen hans til å jobbe hardt er fenomenal, og vi ønsker han lykke til i framtida, sier han videre.

Swansea er nest sist i Premier League, med bare 12 poeng på 18 kamper.

Elleve kamper

Tidligere Stabæk-sjef Bradley fikk bare elleve matcher i sjefsstolen. Han tok over klubben så seint som 3. oktober. Det er 85 dager siden.

Bradley fikk med seg to seirer, to uavgjort og sju tap som trener i Premier League. Den siste kampen hans ble 1-4-nederlaget hjemme mot West Ham 2. juledag.

I 2015-sesongen førte Bradley Stabæk til en sensasjonell bronse i Tippeligaen.

Assistentene Paul Williams og Alan Curtis overtar ansvaret mens Swansea leter etter sin femte manager på snaut tre år.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!