Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bobler over av Champions League-glede

Dagen derpå innrømmer Bent Skammelsrud at han fryktet at det skulle bli en høst uten Champions League. Desto deiligere var det derfor da beina var inne i det ypperste fotballselskap for sjette gang på rad. I går slappet han av i boblebadet sammen med lagkameratene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det ble en god dag for Skammelsrud i går.

Han våknet med den gode Champions League-følelsen. I går formiddag fikk han i tillegg vite at han var tilbake i landslagsvarmen. En landslagsplass han var usikker på om han noen gang skulle få igjen.

- Jeg føler ikke at jeg har spilt meg ut, sa Skammelsrud til Dagbladet i går morges.

Noen timer seinere fikk han beskjed om at han var Nils Johan Sembs mann igjen.

Trønderne er klare for sitt sjette Champions League-eventyr på rad. Den prestasjonen er de alene om. Porto, som er det eneste laget som har vært med i de fem foregående årene, sviktet mot Anderlecht på onsdag.

Rosenborg har spilt 38 kamper i Champions League. Bent har spilt 37 av dem. Gule kort satte Skammelsrud utenfor kvartfinaleoppgjøret borte mot Juventus.

Mistet én kamp

- Champions League har liksom blitt gulrota, det, men denne gangen fryktet jeg at vi ikke skulle klare det. Jeg trøstet meg litt med at vi fikk spille UEFA-cup uansett foran Dunaferr-kampen, men jeg innrømmer nå at det hadde vært en nedtur, sier Skammelsrud.

Nå synes Skammelsrud det er på tide at UEFA innser at Rosenborg hører hjemme i Champions League.

- Jeg synes vi fortjener å slippe kvalifisering. Det burde være mulig for oss å slippe rett inn nå etter det vi har prestert, sier Skammelsrud.

Vil ha United

Men nå er Skammelsrud og co. på jakt etter nye Champions League-triumfer. Skammelsrud tar mer enn gjerne i mot Manchester United på Lerkendal. Men det hadde vært morsomt å få John Carew på Lerkendal-besøk også.

- Men Valencia er et veldig godt lag, så sånn sett hadde det vært greit å slippe dem, sier Skammelsrud.

<B>DEILIG DAGEN DERPÅ:</B> RBK-gutta slappet godt av dagen etter kvalifiseringa i går. Bent Skammelsrud, Erik Hoftun og Roar Strand er godt fornøyd.