<strong> KASTET UT:</strong>  Boca Juniors er kastet av Sør-Amerikas svar på Champions League, etter at flere fans angrep spillerne til River Plate torsdag. Foto: REUTERS/Marcos Brindicci/NTB Scanpix.
KASTET UT: Boca Juniors er kastet av Sør-Amerikas svar på Champions League, etter at flere fans angrep spillerne til River Plate torsdag. Foto: REUTERS/Marcos Brindicci/NTB Scanpix. Vis mer

Boca Juniors kastet ut av storturnering

Fansen angrep River Plate-spillere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det søramerikanske fotballforbundet har utestengt Boca Juniors fra Copa Libertadores, Sør-Amerikas svar på Champions League.

I tillegg er Boca ilagt en bot på 200.000 dollar og må spille sine fire neste hjemmekamper uten tilskuere. Boca Juniors får heller ikke ha med egne fans på sine fire neste bortekamper.

Straffen kommer etter at Boca-fans angrep flere spillere på River Plate med noe som lignet på pepperspray i torsdagens åttedelsfinale i den søramerikanske mesterligaen.

Fire av spillerne på River Plate måtte sendes til sykehus etter å ha blitt sprayet av erkerivalenes supportere. Fansen slo til da spillerne var på vei inn igjen på banen etter pause på stillingen 0-0.

River hadde vunnet den første kampen 1-0. Nå er laget klar for kvartfinale uten å måtte spille ferdig returkampen.

Søramerikansk fotball har lenge slitt med vold og uroligheter på tribunen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer