Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bød 850 millioner for Kaka

Chelsea er ikke kjent for å snu på krona når klubben skal skaffe seg nye spillere. Det siste budet på Milans brasilianske stjerne Kaka er intet mindre enn 850 millioner kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er den anerkjente britiske avisen The Times som mener at London-klubben er villig til å punge ut med rekordsummen for å sikre seg brasilianerens tjenester.

Alt tyder imidlertid på at forsøket var helt forgjeves. Milan er ikke interessert i å gi slipp på noen av sine stjerner – til tross for at klubben mistet plassen i mesterligaen og starter neste sesong med 15 minuspoeng som følge av avsløringene om kampfiksing.

– Ingen klubber i Premier League eller La Liga vil få kjøpe spillere som Kaká, Alessandro Nesta, Gennaro Gattuso, eller Andrea Pirlo, heter det i en uttalelse fra klubbledelsen på San Siro.

(ANB)

STRAFFET ETTER SKANDALE: På tross av poengtrekk og manglende Champions League-plass vil ikke Milan selge stjerner som Kaka. Her tar brasilianeren en straffe i Serie A. Foto: Scanpix/Reuters
STRAFFET ETTER SKANDALE: På tross av poengtrekk og manglende Champions League-plass vil ikke Milan selge stjerner som Kaka. Her tar brasilianeren en straffe i Serie A. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer