Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Bød vekslepenger for Iversen

RBK ler av Kaiserslauterns bud.

Kjetil Rekdals tyske klubb Kaiserslautern la inn to bud på Rosenborgs Steffen Iversen, men begge budene var for lave for RBK.

- Budene som kom inn på Steffen var så dårlige at vi ikke engang gadd å gå i dialog med Kaiserslautern, sier assisterende sportslig leder i RBK Erik Hoftun til ABC Nyheter.

Det internasjonale overgangsvinduet stengte 1. februar. Dermed blir Iversen å se i den hvite Rosenborg-trøya i hvert fall fram til sommeren.

Og da må det komme store bud for at trønderklubben skal la han gå.

- Vi selger ikke Steffen for vekslepenger, det er helt sikkert. Og vekslepenger er vel kanskje den beste karakteristikken jeg kan si om de budene som kom fra Kaiserslautern. Dersom vi skal la Steffen dra må det komme en storklubb på banen med et skikkelig tilbud, sier Hoftun.

(NTB)

UTE OG SYKLER: Men Steffen Iversen forblir i Trondheim. Kjetil Rekdals tyske klubb bød altfor lite til å sikre seg spissen. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX
UTE OG SYKLER: Men Steffen Iversen forblir i Trondheim. Kjetil Rekdals tyske klubb bød altfor lite til å sikre seg spissen. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media