Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bode Miller må opereres

37-åringen tilbake tidligst i januar.

OPERERES: Bode Miller må gjennom en operasjon i ryggen og kommer til å bli satt utenfor alpinsirkuset inntil videre, melder det amerikanske skiforbundet. Foto: AP Photo / Marco Trovati / NTB Scanpix
OPERERES: Bode Miller må gjennom en operasjon i ryggen og kommer til å bli satt utenfor alpinsirkuset inntil videre, melder det amerikanske skiforbundet. Foto: AP Photo / Marco Trovati / NTB Scanpix Vis mer

Bode Miller må gjennom en operasjon i ryggen og kommer til å bli satt utenfor alpinsirkuset inntil videre, melder det amerikanske skiforbundet.

Han pådro seg ryggskaden i forbindelse med verdenscupfinalen etter forrige sesong, men det er først nå det er klart at skaden er så omfattende at han må gjennom operasjon.

Det betyr at innledningen til sesongen med fartsrennene i Lake Louise og Beaver Creek i slutten av november og inn i desember kommer til å gå uten at 37-åringen er på start.

- Miller kommer ikke tilbake til verdenscupen før midt i januar. Han må gjennom en ryggoperasjon og trenger tid til å komme seg etterpå, heter det i en presseuttalelse fra det amerikanske skiforbundet.

Det betyr at Miller trolig kommer tilbake til verdenscupen i Kitzbühel i slutten av januar. Deretter er det VM i Vail/Beaver Creek, og det er det store målet for ham til vinteren, en vinter som trolig blir hans siste på topplanet.

Bode Miller er ikke den eneste toppalpinisten som sliter med operasjon og skade.

Heller ikke Aksel Lund Svindal er med foreløpig etter at han røk hælsenen i Sölden tidligere i høst. For Svindal kommer trolig hele sesongen til å gå uten at han er med.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling