Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bode Miller måtte gi fra seg sønnen i rettssalen

Alpinisten og eksen er ikke engang enige om guttens navn.

PÅ VEI INN: Bode Miller ankom retten med kona Morgan og sønnen som han kaller Nathaniel. Foto: Eduardo Munoz, Reuters / NTB Scanpix
PÅ VEI INN: Bode Miller ankom retten med kona Morgan og sønnen som han kaller Nathaniel. Foto: Eduardo Munoz, Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Den amerikanske alpinstjernen Bode Miller måtte gi fra seg sønnen til ekskjæresten etter å ha tapt et slag i den bitre omsorgsstriden, men han tar saken videre.

 Miller ønsker blant annet at sønnen, som er ni måneder gammel, skal være med ham til Sotsji under vinter-OL i februar.

- Det er en så unik opplevelse, noe som bare kommer en gang i livet, sa Miller til New York Post etter at han leverte gutten til sin tidligere kjæreste Sara McKenna.

Det tidligere paret er uenige om det meste, blant annet sønnens navn. Miller kaller ham Nathaniel, McKenna kaller ham Samuel. McKenna, som er tidligere marinesoldat, forlot California for å studere ved Columbia-universitetet i New York mens hun var gravid.

Miller vant en rettssak om omsorgsrett i California, men avgjørelsen ble omstøtt i en appellrett i New York denne måneden. McKenna ble dermed gjenforent med sønnen hun ikke hadde sett på nesten en måned.

- Jeg er glad for å ha ham tilbake. Han har fått sin første tann og kan krabbe. Det visste jeg ikke, sa hun til New York Post.

Neste høring i saken er berammet til 9. desember.

(NTB)

PÅ VEI UT: Sara McKenna, som hadde et kortvarig forhold til Miller, forlot rettssalen med samme sønn - som hun kaller Samuel. Foto: Eduardo Munoz, Reuters / NTB Scanpix
PÅ VEI UT: Sara McKenna, som hadde et kortvarig forhold til Miller, forlot rettssalen med samme sønn - som hun kaller Samuel. Foto: Eduardo Munoz, Reuters / NTB Scanpix Vis mer