Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bode Miller nær ved å legge opp

- Har forsøkt tidligere uten å klare det.

FARVEL TIL VM: Bode Miller krasjet ut av VM i torsdagens super-G. Nå kan karrieren være over. Foto: AP Photo/Pentaphoto, Shinichiro Tanaka)
FARVEL TIL VM: Bode Miller krasjet ut av VM i torsdagens super-G. Nå kan karrieren være over. Foto: AP Photo/Pentaphoto, Shinichiro Tanaka) Vis mer

Den amerikanske alpinisten Bode Miller sier i et intervju med TV-kanalen NBC at han er svært nær ved å legge opp.

Miller krasjet ut av super-G-rennet i VM torsdag. Han pådro seg en stygg kuttskade i leggen og måtte gjennom en liten operasjon. Det var med en gang klart at VM var over for den legendariske amerikaneren.

- Jeg har forsøkt å legge opp et par ganger tidligere, uten å klare det, men på ett tidspunkt må jeg innse at nok er nok. Jeg elsker å konkurrere og kjøre på ski, men nå er jeg usikker på framtiden. For å være helt ærlig, så er jeg veldig nær ved å legge opp nå, sa Miller i TV-intervjuet.

Miller ledet super-G-rennet da han kjørte borti en port, fikk en voldsom rotasjon og falt kast i kast nedover bakken på spektakulært vis. Han ble kjørt direkte til sykehuset i Vail, der han måtte gjennomgå en liten operasjon, men han ble utskrevet etter behandlingen.

Han ville vært et hjemmehåp i lørdagens utforrenn.

(NTB)