Bodø/Glimt så ut til å ta tre poeng - så scoret Stabæk på overtid

Poengdeling i Bodø.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Bodø/Glimt - Stabæk 1-1 (1-0)

BODØ (Dagbladet): Brede Moe scoret et av årets flotteste mål, men på overtid måtte Glimts innleide trønder-stopper se Stabæk sette inn en blodig ufortjent utligning.

Utligningen til 1-1 ble ikke bare ødeleggende for Moe som matchvinner. Den sørget også for at Glimt fortsatt har nedrykksspøkelset hengende over seg.

- Selvfølgelig var det jævlig surt. Ikke først og fremst for min del. Det første jeg tenkte på da utligningen kom, var at der gikk to viktige fløyten, sa en deppa Brede Moe til Dagbladet rett etter kampen.

Gull-målet Den 22 år gamle trønderen Brede Moe - på utlån fra Rosenborg - fikk ballen fra stopperkollega Sané, med sju-åtte minutter igjen til pause. Han avanserte over midtstreken, fant ingen å spille til. Avanserte og driblet litt til, og så enda litt. Til slutt befant han seg 20 meter fra Stabæk-målet, fortsatt uten åpenbare pasningsalternativer.

Så da lappet han likegodt til ballen. Alt han maktet. Og mannen som "aldri" scorer, fikk stjernetreff. Prosjektilet steg som en rakett til det ble fanget av nettmaskene i motsatt kryss.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer