IKKE KOMMET TILBAKE: Bodø/Glimts Vieux Sané skulle vært tilbake i Bodø lørdag, men har ennå ikke dukket opp. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
IKKE KOMMET TILBAKE: Bodø/Glimts Vieux Sané skulle vært tilbake i Bodø lørdag, men har ennå ikke dukket opp. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpixVis mer

Bodø/Glimt-spiller har fortsatt ikke kommet tilbake etter landslagspause

Straffes for tjuvperm.

Bodø/Glimt-spiller Vieux Sané har vært på tjuvperm. Dermed får han ikke spille kampen mot Viking søndag.

Sané (25) har vært på ferie i hjemlandet Senegal i forbindelse med landslagspausen sist uke. Etter planen skulle han vært tilbake på trening i Bodø lørdag. Tirsdag ettermiddag har han fortsatt ikke ankommet klubben.

- Han spiller ikke mot Viking på søndag. Det er en uhyre viktig kamp for oss. Dessverre har han satt seg selv ut av spill, sier Glimts trener Jan Halvor Halvorsen til Avisa Nordland.

Sané hadde en god sesong i Glimts midtforsvar i fjor og spilte hele 27 seriekamper. I år har han ikke vært like solid, men står likevel med ti seriekamper.

Også Papa Alioune Ndiaye, bedre kjent som «Badou», har manglet på trening den siste tiden, men han har hatt gyldig fravær på grunn av landslagsspill for Senegal.

(NTB)