Bogarde brakk beinet

Winston Bogarde, som skulle overtatt plassen til utestengte Arthur Numan i Nederlands semifinalelag i VM, brakk beinet på treningen i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Bogarde var i ferd med å passere Boudewijn Zenden på treningsbanen Stade de la Turbie i nærheten av Monaco da leggbeinet ga etter. Han ble liggende på bakken med store smerter inntil han ble hentet av en ambulanse.

- Det er en alvorlig skade. Vi er ganske sikre på at leggbeinet er brukket. Han er på sykehus i Monaco. Det er ikke avgjort om han skal opereres i Amsterdam eller om vi skal hente en kirurg hit for å operere, sa landslagssjef Guus Hiddink.

Numans utvisning ville gitt Barcelona-spilleren Bogarde hans første kamp fra start i VM. Han kom inn mot slutten to ganger i gruppespillet.

Hiddink har dermed store skadeproblemer foran tirsdagens semifinale. Nederland har dessuten bare to hviledager mot Brasils tre. Marc Overmars er hemmet av strekkskaden han pådro seg under trening før helgen, og kan neppe spille fra start tirsdag heller.

- Det er svært tvilsomt om han kan spille, sa Hiddink, som også har Aron Winter og høyreback Michael Reiziger på skadelista. Sammen med Overmars nøyde de seg med lett trening i dag.

Phillip Cocu, som mot Argentina ble flyttet ned fra spissplass til Overmars' rolle som venstre flankespiller, blir nå trolig hentet enda et ledd bakover for å fylle venstrebackplassen. Zenden overtar da som flankespiller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer