Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bogen må i fengsel i fire og et halvt år

Tapte ankesaken.

TAPTE ANKESAKEN: Terje Bogen må sone fengselsstraff på fire og et halvt år for grovt bedrageri. Foto: HEIKO JUNGE / NTB SCANPIX
TAPTE ANKESAKEN: Terje Bogen må sone fengselsstraff på fire og et halvt år for grovt bedrageri. Foto: HEIKO JUNGE / NTB SCANPIX Vis mer


Den tidligere Sponsor Service-sjefen Terje Bogen (67) tapte ankesaken. Han dømmes til fengsel i fire og et halvt år for grovt bedrageri.

Bogen fikk i 2006 en dom på fem års fengsel i den såkalte Sponsor Service-affæren. Selskapet gikk på en dundrende konkurs i 2003. Ankesaken gikk over fem uker tidligere i sommer. Forsvaret ved John Christian Elden gikk for full frifinnelse, men nådde ikke fram. Påtalemyndigheten prosederte på at Bogen hadde hovedansvaret for bedrageriet. 12 måneder av straffen er gjort betinget. Bogen har tidligere sonet 150 dager, og dette trekkes fra den ubetingede delen av straffen. Bogen får også inndratt snaut 620 000 kroner.
(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media