Bohinen: - Jeg tar det ikke så veldig tungt.

Lars Bohinen er sparket fra Derby etter å ha kritisert klubben. - Det er litt kjedelig å stå uten arbeidsgiver, men jeg tar det ikke så veldig tungt, sier han til Dagbladet.

Allerede i går kveld startet han arbeidet med å finne en ny klubb.

- Jeg er åpen for alt, og er heller ikke fremmed for å gå ned en divisjon. Jeg har flere agenter som er i gang med å jobbe for meg.

-Hva med Drillo og Wimbledon?

-Jeg holder alle muligheter åpne.

-Drillo har jo hentet deg fram fra «mørket» før?

-Ja, men han har også vraket meg mange ganger, ler Bohinen.

Derby tapte 0-5 mot Sunderland på lørdag, og Lars Bohinen la ut sine meninger tapet på sin hjemmeside på Internett.

'Vi har ingen rytme og inget mønster å falle tilbake på når ting ikke stemmer. Det arbeides på trening med mye av det vi kaller shadow play. Det vil si spill uten motstander. Slikt drev vi med på Bærum's guttelag da jeg var 15. Da kunne man lære noe. Det hører inget sted hjemme på dette nivået', er en av kraftsalvene Bohinen fyrte av. Den engelske tabloidavisa The Mirror plukket opp uttalelsene og lagde en artikkel om det i går.

Etter at han ble sparket, skrev han en forklaring på hjemmesiden sin:

- En lett forminsket og forverret versjon av det jeg hadde skrevet etter kampen kom i The Mirror i går, og manageren la den lille enspalteren til grunn for min nyvunne posisjon som arbeidsløs fotballspiller. Han var overhodet ikke interessert i min versjon av saken, bare holdt fram avisa og sa at der sto det - svart på hvitt. All min argumentasjon falt for døve ører, noe jeg tar som et alvorlig tillitsbrudd og total mangel på respekt.

- Der står saken. Jeg har fri en uke, og må bruke den til å finne en ny klubb. Anybody interested?

PÅ JOBBJAKT: Lars Bohinen er for tida arbeidsledig.