Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bohinen banens beste

Leeds - Derby 2-2. Med muskelspasmer i ryggen og vond legg er Lars Bohinen lykkelig. Han er tilbake på Derby etter tre ukers skadeavbrekk. I går som banens beste.

Lars Bohinens rygg verker, og leggen er sår selv om strekken er borte. Men med skadekrise i Derby ble han kastet utpå mot Leeds. Med stort hell - han storspilte til en åtter i Dagbladets ligabørs.

- Jeg er innmari fornøyd. Jeg gjorde få feil. Og manageren er fornøyd. Det sa han etter kampen. Men jeg har spilt bedre kamper, sier Lars.

Fysioterapi

Etter kampen hadde Lars det vondt. Tre treningsøkter på tre uker er ikke beste oppladning for 90 minutter i Premier League.

- De hadde ikke noe valg med så mye skader.

- Du er ikke frisk?

- Leggen er egentlig bra. Den er bare stiv nå. Ryggen er ikke i orden. Jeg har muskelspasmer som er vonde og gjør bevegelsene vanskelige, sier Lars.

Nå håper han at daglig fysioterapi gjør ham klar til møtet med Liverpool lørdag. For han får spille hvis han kan. Det har ikke alltid vært sånn for Lars.

Har tillit

- Det som er ironisk er at mens jeg satt på benken i Blackburn, fikk de andre nordmennene i England spille. Nå sliter de, mens jeg har tillit, sier Lars.

Han har ikke glemt verken Semb eller landslaget. Selv om han ikke har fått plass i en eneste av Nils Johan Sembs uttak.

- Jeg hadde trodd at sjansene mine øke ville øke med Semb. Fordi han signaliserte mer spill gjennom midtbanen. Men jeg kan jo ikke gjøre noe annet enn å enn å spille bra, sier Lars.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media