Bohinen blir, Bjørnebye kommer ikke

Lars Bohinen er til salgs men tror han blir i Derby - som i dag utelukker et kjøp av Stig Inge Bjørnebye fra Liverpool.

30-årige Bjørnebye er milevis fra fast plass i Liverpool, og Derby-manager Jim Smith innrømmer at klubbene har snakket sammen om venstrebacken.

Men en tom lommebok setter stopper for en ny start for Bjørnebye. Dessuten er venstreback Tony Dorigo frisk igjen.

- Som jeg har sagt før er Bjørnebye en spiller vi har diskutert. Vi hørte med Liverpool for å vite hva vi hadde å gå etter, men det er alt, sier Smith til dagens Derby Evening Telegraph.

- Vi har gjort store investeringer denne sesongen. Det er mer viktig og få ut noen og heller minske lønnsutbetalingene, sier Smith.

Bohinen til salgs

Siden Lars Bohinen er på transferslista er det naturlig å tro at det er akkurat han Smith snakker om. Men Bohinen bryr seg ikke om at han er til salgs.

- Det plager meg ikke sånn i det daglige. De vil vel gjerne at jeg forsvinner. Men jeg trives såpass godt i Derby at foreløpig blir jeg. Jeg har ikke noe hastverk med å flytte, sier Bohinen til NTB.

Vil vise seg fram

Bohinen kranglet med manager Smith ifjor, men den siste tida har han spilt seg til en fast plass på laget. Målet er selvfølgelig EM.

- Jeg har vært i veldig bra form, og skulle gjerne vist meg mer fram for Nils Johan Semb. Jeg er ikke dårligere nå enn det jeg var da jeg var innom landslaget sist, og jeg er faktisk mer anvendelig nå, sier Bohinen.