Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bohinen blir i Stabæk

Men klubben styrker sportslig organisasjon.

(Dagbladet.no): Det har blåst rundt Lars Bohinen den siste tida, og i dag holdt Stabæks sportslige utvalg et møte hvor sportsdirektørens lederstil ble diskutert.

Konklusjonen etterpå var at den tidligere landslagsspilleren blir værende i jobben, men at sportslig organisasjon skal styrkes.

Tillit og kommunikasjon 

Målet er at «den sportslige lederollen skal nyte full tillit, særlig blant spillerne,» heter det fra Stabæk.

I tillegg håper klubben å «styrke kommunikasjonskanalen mellom spillere og ledelse».

- Vi har ikke vært tilstrekkelig gode på kommunikasjon, fordi vi har vokst for fort. Det er her problemet ligger, sier trener Jan Jönsson til Budstikka.

- Trygge på å finne gode løsninger

Dette problemet mener klubben nå at den har tatt på alvor.

UOVERENSTEMMELSER: Stabæks Daniel Nannskog og sportsdirektør Lars Bohinen (t.h.) diskuterte heftig etter 0-1-tapet for Brann på Nadderud forrige sesong. Foto: MORTEN HOLM/SCANPIX
UOVERENSTEMMELSER: Stabæks Daniel Nannskog og sportsdirektør Lars Bohinen (t.h.) diskuterte heftig etter 0-1-tapet for Brann på Nadderud forrige sesong. Foto: MORTEN HOLM/SCANPIX Vis mer

- Vi starter nå en intern prosess for å se disse utfordringene, og er trygge på at vi sammen kommer til å finne gode løsninger, heter det en pressemelding som er publisert på klubbens hjemmesider.

Bohinen sjøl sa etter dagens møte at han er sliten, men at han ikke vurdert sin egen stilling.

image: Bohinen blir i Stabæk
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media