Vålerenga

Bohinen bør være førstevalget

Ronny Deila skal til New York City FC og Vålerenga trenger ny trener. Lars Bohinen står umiddelbart fram som den beste kandidaten.

GODE VÅLERENGA-VENNER: For en drøy måned siden delte Kjetil Rekdal ut prisen for årets trener i 1. divisjon til Lars Bohinen, Aalesund. De har en lang fotballhistorie sammen - både for Vålerenga og Norge. Begge har store VIF-hjerter. Nå tyder alt på at Vålerenga må erstatte Ronny Deila. Lars Bohinen bær være den første klubben snakker med.
GODE VÅLERENGA-VENNER: For en drøy måned siden delte Kjetil Rekdal ut prisen for årets trener i 1. divisjon til Lars Bohinen, Aalesund. De har en lang fotballhistorie sammen - både for Vålerenga og Norge. Begge har store VIF-hjerter. Nå tyder alt på at Vålerenga må erstatte Ronny Deila. Lars Bohinen bær være den første klubben snakker med. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

EI UKE FØR Vålerenga samles etter ferien er Ronny Deila i Manchester for å avslutte forhandlingene med eierne av New York City FC. Det byr på en smule problemer for Oslo-klubben.

DER VÅLERENGA ER nå, desillusjonerte og med dårlig tillit og troverdighet selv i menigheta, kan ikke hvem som helst plukke opp stumpene fra 2019. Vålerenga trenger en trener omgivelsene vil ha og tror på. Si gjerne klubben trenger litt av seg sjæl. En som gir dem gode minner. En som kler dem. Og det er ikke mange av dem nå som tidligere Rekdal-assistent Geir Bakke har tatt jobben på Åråsen.

Det er egentlig bare en.

Lars Bohinen.

Om det ikke går bør Vålerenga se til Dag-Eilev Fagermo.

At Odd-treneren har fagkunnskapen er udiskutabelt.

At han kler Vålerenga som en fin dress, det samme.

DET ER IKKE bra for Vålerenga at Ronny Deila er på vei ut døra selv om mange vil si at han ikke har levert noe som helst. Tre sesonger på Valle har ikke gjort Oslo-laget bedre.

Den pinlige cup-exiten mot Bærum sist sommer var et forvarsel på stillstand og manglende utvikling.

Den skuffende tiendeplassen i Eliteserien, der Europa 2020 var det definerte målet helt fram til salget av Chidera Ejuke etter 14 spilte kamper, var på mange måter bekreftelsen på klubbens problemer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer