- Bohinen er et godt menneske

Nannskog om spillernes misnøye.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lillestrøm - Stabæk 1-2

LILLESTRØM/OSLO (Dagbladet.no): Ifølge Nettavisen har Stabæk-spillerne hatt krisemøter hvor misnøye med sportsdirektør Lars Bohinen har stått på agendaen.

Det er flere saker som skal ha forårsaket harme i spillergruppa:

* Før sesongen skal Bohinen ha krevd at spillerne gikk med på å bli trukket i lønn dersom de brøt med noen punkter om hva som ble forventet i Stabæk.

* Mike Kjølø følte seg uærlig behandlet av Bohinen i fjor høst, da han mente Bohinen hadde ført ham bak lyset ved å tilby ham et svekket kontraktstilbud, etter et beinbrudd på vårsesongen.

- Ærlighet er viktig for meg. Urettferdighet er noe jeg ikke tåler. Jeg har aldri vært ute etter annet enn fair behandling,

* Uttalelsene i media om at André Bergdølmo «pisset på sportens ånd», etter at Godset-backen sparket opp straffemerket før Veigar Pall Gunnarsson skulle skyte. Stabæk vant uansett kvartfinalen på Marienlyst overbevisende, men Bohinen dreide alt fokus over på Bergdølmo.

* Angrepet på Veigar Pall Gunnarsson og Daniel Nannskog etter serieåpningen mot Brann. På Stabæks hjemmeside ble islendingen beskyldt for å kaste seg lett, svensken fikk pepper for kjeftbruken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer