Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Bohinen er et godt menneske

Nannskog om spillernes misnøye.

Lillestrøm - Stabæk 1-2

LILLESTRØM/OSLO (Dagbladet.no): Ifølge Nettavisen har Stabæk-spillerne hatt krisemøter hvor misnøye med sportsdirektør Lars Bohinen har stått på agendaen.

Det er flere saker som skal ha forårsaket harme i spillergruppa:

* Før sesongen skal Bohinen ha krevd at spillerne gikk med på å bli trukket i lønn dersom de brøt med noen punkter om hva som ble forventet i Stabæk.

* Mike Kjølø følte seg uærlig behandlet av Bohinen i fjor høst, da han mente Bohinen hadde ført ham bak lyset ved å tilby ham et svekket kontraktstilbud, etter et beinbrudd på vårsesongen.

- Ærlighet er viktig for meg. Urettferdighet er noe jeg ikke tåler. Jeg har aldri vært ute etter annet enn fair behandling,

* Uttalelsene i media om at André Bergdølmo «pisset på sportens ånd», etter at Godset-backen sparket opp straffemerket før Veigar Pall Gunnarsson skulle skyte. Stabæk vant uansett kvartfinalen på Marienlyst overbevisende, men Bohinen dreide alt fokus over på Bergdølmo.

* Angrepet på Veigar Pall Gunnarsson og Daniel Nannskog etter serieåpningen mot Brann. På Stabæks hjemmeside ble islendingen beskyldt for å kaste seg lett, svensken fikk pepper for kjeftbruken.

DISKUTERTE HEFTIG: Dette bildet er tatt etter at Stabæk hadde tapt 1-0 mot Brann i første seriekamp 2007. Dagen etter gikk Bohinen ut på Stabæks hjemmeside og refset Nannskog og spissmakker Veigar Pall Gunnarsson. Foto: SCANPIX
DISKUTERTE HEFTIG: Dette bildet er tatt etter at Stabæk hadde tapt 1-0 mot Brann i første seriekamp 2007. Dagen etter gikk Bohinen ut på Stabæks hjemmeside og refset Nannskog og spissmakker Veigar Pall Gunnarsson. Foto: SCANPIX Vis mer

Uheldige utspill

I kveld spilte Stabæk treningskamp mot Lillestrøm i LSK-hallen. Daniel Nannskog ble matchvinner fem minutter før slutt, men spørsmålene etterpå handlet mest om spilleropprøret mot Bohinen.

Svensken virker innstilt på å beholde Bohinen i klubben.

- Jeg håper og tror at det kommer til å ordne seg. Lars er et godt menneske, og alle gjør feil, sier han til Dagbladet.no.

Lars Bohinen erkjenner at han har registrert misnøyen blant spillerne.

- Jeg er klar over at det er noe der, og vi kommer til å møtes i uka som kommer for å komme til bunns i saken. Men det er noe vi tar internt, ikke gjennom media, sier han.

Styreleder i Stabæk Fotball, Mimi Berdal, medgir at Bohinens mange utspill ikke har vært like gjennomtenkte.

- Personal- og mediehåndteringen har ikke alltid vært like god, sier hun til budstikka.no.

image: - Bohinen er et godt menneske

Nannskog-brasse

Den negative oppmerksomheten så uansett ikke ut til å ha påvirket spillerne mot Lillestrøm. Etter at Magnus Myklebust hadde gitt gultrøyene ledelsen tidlig i kampen, utliknet Veigar Pall Gunnarsson før pause før Nannskog altså ble matchvinner, da han endelig lyktes på brassespark.

Scoringen ga likevel en viss bismak for 33-åringen.

- Jeg hadde fire gode brasser som gikk utenfor i fjor, mens jeg traff på den dårligste av forsøkene her i dag, via Frode Kippe og i mål, smiler han.

Han gleder seg uansett over spillemessig framgang i forhold til samme tidspunkt i fjor.

- Vi er i bedre rute nå enn vi var på vinteren i fjor. Da tapte vi blant annet stort mot Rosenborg, nå møtte vi et godt lag igjen og henger langt bedre med.

LSK-trener Tom Nordlie mener kampen kunne vippet begge veier.

- Vi var bra det første kvarteret, og det siste kvarteret av 1. omgang. Første delen av 2. omgang var slappe, resten var veldig jevnt. Det var tilfeldig hvem som fikk vinnermålet, sier han.

<B>MISFORNØYD MED BOHINEN:</B> Stabæk-spillerne skal ifølge Nettavisen ha avholdt krisemøter på grunn av misnøye med Lars Bohinen. En av episodene som skal ha irritert kom etter denne kampen, da Bohinen gikk hardt ut mot André Bergdølmo.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media