Bohinen forbannet på Nielsen: - Det er fryktelig provoserende

Mener Godset-trenerens oppførsel er kritikkverdig.

• Strømsgodset - Sandefjord 3-2 (3-1)

MARIENLYST STADION (Dagbladet): Sandefjords Lars Bohinen (45) er irritert over oppførselen til trenerkollega David Nielsen (38) etter 3-2-tapet mot Strømsgodset.

Episoden som får Bohinen til å reagere oppsto etter drammensernes 1-0-scoring. Da kom en jublende Nielsen løpende inn i Bohinens tekniske sone.

- Jeg syntes det var fryktelig provoserende. Å komme inn i vår boks er en klar provokasjon, sier Bohinen til Dagbladet.

- Provoserende Det sto mye på spill under dagens match på Marienlyst. Strømsgodsets hadde ikke startet sesongen dårligere på seks år. Da Thomas Lehne Olsen satte inn 1-0 etter 20 minutter, var det tydelig at gleden var stor.

Det Nielsen gjorde i sekundene som fulgte er imidlertid ikke holdbart, ifølge Bohinen.

- Jeg synes det er provoserende. Han kommer inn i vårt tekniske område og jubler. Det bør han holde seg for god for. Han er en voksen mann. Hvis han har lyst til å holde på sånn, får han gjør det, men jeg synes ikke noe om det, sier Sandefjord-treneren.

- Beklager Når den alltids så engasjerte Nielsen får høre uttalelsene til Bohinen, ber dansken om unnskyldning.

- Det er bare til å beklage. Jeg feiret målet. Sånn skjer. Jeg var ikke ute etter å provosere noen, sier Nielsen til Dagbladet.

Etter kveldens kamp kan han samtidig glede seg over sesongens første seier. Strømsgodset var gnistrende gode de 45 første minuttene, i en omgang hvor de avgjorde oppgjøret med tre vakre scoringer.

- Jeg er mest fornøyd med vårt offensive spill, som er på et veldig høyt nivå mot et lag som bare er ute etter å forsvare seg, sier Nielsen.

Den danske treneren legger til at han ikke har latt seg stresse av den magre poengfangsten på de tre første matchene.

IKKE FORNØYD: Sandefjord-trener Lars Bohinen likte ikke oppførselen til kollega David Nielsen under dagens kamp.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
IKKE FORNØYD: Sandefjord-trener Lars Bohinen likte ikke oppførselen til kollega David Nielsen under dagens kamp. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

- Jeg har ikke vært så bekymret. Jeg har visst at jeg har hatt spillerne, det har bare handlet om å sette laget riktig sammen. Det har vi fått gjort nå og det er jeg fornøyd med, sier Nielsen.

- Vi slurvet Selv om Strømsgodset vant oppgjøret, er Sandefjord fremdeles ett poeng foran på tabellen. Det gjør at Bohinen ikke tar tapet så tungt.

- At vi taper her, lever jeg greit med. Det har vært en brukbar start for oss. Vi må bare tro mer på egne ferdigheter. Det er folk som har et litt høyt spenningsnivå i dag og gjør uvanlig mange tekniske feil. Vi slurvet litt i første omgang. Det må vi betale for, forklarer Bohinen.

Neste torsdag tar Sandefjord imot Viking på Komplett Arena i Vestfold. Da kan det nyopprykka laget fra hvalfangerbyen ta sin tredje strake hjemmeseier. For Strømsgodsets del venter Molde og et tøft borteoppgjør allerede onsdag om tre dager.

-BEKLAGER: Nielsen forteller at han ikke var ute etter å provosere Bohinen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
-BEKLAGER: Nielsen forteller at han ikke var ute etter å provosere Bohinen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer