Bohinen forventer ikke Nannskog-svar i dag

Er ikke i samtaler nå.

(Dagbladet.no): Daniel Nannskogs fotballframtid har vært et hett tema mot slutten av sesongen, etter at svensken har hintet om at han vurderer å dra hjem til Sverige.

Etter cupfinaletapet for Vålerenga sa Nannskog at han ville komme med en avklaring i dag (onsdag), men det er i så fall uten at forhandlingene med Stabæk er fullført.

- Jeg har ingen grunn til å tro at dette avgjøres i dag, i så fall er det noe Daniel kommer med på egen hånd, sier sportsdirektør Lars Bohinen til Dagbladet.no.

- Vi er ikke i direkte samtaler for øyeblikket, sier han.

Nannskog har ett år igjen av Stabæk-kontrakten, men har snakket med klubben om en forlengelse.

Bohinen sa tidligere denne uken at kontraktsforhandlingene med Nannskog var «helt vanlige forhandlinger», der diskusjonspoengene var lønn og betingelser.

Alanzinho tegnet en ny og lukrativ kontrakt med Stabæk denne sesongen, og det er ikke usannsynlig at Nannskog også ønsker seg en lønnsforhøyelse. I tillegg har toppscoreren blant annet signalisert at han ønsker seg mer frihet til å reise hjem til Sverige, som en ny forutsetning.

- Jeg ønsker ikke å si noe om hvor langt vi er kommet i disse forhandlingene, men det kan godt hende vi snakker sammen igjen snart, sier Lars Bohinen.

VIKTIG PROFIL: Daniel Nannskog vurderer fotballframtida i Stabæk etter seriegull og cupfinaletap. Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET
VIKTIG PROFIL: Daniel Nannskog vurderer fotballframtida i Stabæk etter seriegull og cupfinaletap. Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET Vis mer

Både trener Jan Jönsson og Stabæk-guru Ingebrigt Steen Jensen har gjort sitt for at Nannskog skal bli med til Fornebu Arena neste sesong, og Jönsson uttalte også etter cupfinalen at han trodde svensken ville bli i Bærum.

Samtidig er ikke huset i Bærum solgt ennå, selv om Nannskog har antydet at det skal selges uansett Stabæk-spill eller ikke. Stabæk hadde senest mandag heller ikke mottatt noen henvendelser fra klubber som ønsker å kjøpe Nannskog ut av det siste året av kontrakten.

Foto: PRIMOZ LOVRIC/SCANPIX
Foto: PRIMOZ LOVRIC/SCANPIX Vis mer
Bohinen forventer ikke Nannskog-svar i dag
FORHANDLER: Sportsdirektør Lars Bohinen på Fornebu Arena. Stabæks håp er at også Daniel Nannskog blir med hit neste sesong.