Bohinen ikke redd for ny bot

«Når gjør han det igjen» skriver Daily Mail og hevder Lars Bohinen på nytt har gått kraftig ut mot Derby-manager Jim Smith på sin hjemmeside. - Jeg tar dette med ro, sier Lars til Dagbladet.no.

Avisa trekker fram episoden fra et år tilbake der Lars kritiserte Derby - og ble bøtelagt og suspendert. Den gang ba Bohinen om unnskyldning og ble tatt inn i varmen i Premier League-klubben.

I dag mener Daily Mail at Bohinen på nytt har gått til angrep på manager Jim Smith: «Han har gjort det igjen. Denne gangen stiller han spørsmålstegn ved Jim Smiths åpenbare motvilje mot å bruke ham».

Lars bekrefter at han har brukt sin hjemmeside til å fortelle om frustrasjonene over å ikke få spille fotball, men han er ikke redd for reaksjoner fra verken manageren eller klubben.

- Lov å være forundret

- Det må være lov å være forundret over at jeg ikke får spille. Jeg synes dette er helt greit, for jeg har vært i god form lenge, sier Bohinen til Dagbladet.no.

Bohinen fikk seks minutter som innbytter mot Tottenham lørdag. Det var hans første opptreden i Premier League denne sesongen, samtidig som Derby ligger i bånn av tabellen.

- Uansett kan det ikke blir verre enn det er for meg nå. Samtidig tror jeg oppriktig at jeg kan tilføre laget noe, sier Lars.

Hjem til Norge

Den tidligere Blackburn og Nottingham-proffen legger ikke skjul på at han er inne i sin siste sesong utenlands. Kontrakten med Derby går ut neste sommer, og over nyttår kan han forhandle seg fram til en Bosman-kontrakt med en norsk klubb.

For det er hjem til Norge og Tippeligaen Lars vil. Han vil ikke si om det er noen norske klubber som allerede har forhørt seg om han.

- Jeg har ikke lyst til å kommentere det. Det er for tidlig, sier Lars.