NY JOBB?: Sandefjords Blad melder at Lars Bohinen skal ta over som trener for Sandefjord. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
NY JOBB?: Sandefjords Blad melder at Lars Bohinen skal ta over som trener for Sandefjord. Foto: Erlend Aas / NTB scanpixVis mer

Bohinen kan bli Sandefjords nye trener

Offentliggjøres i morgen.

(Dagbladet): Ifølge Sandefjords Blad skal Lars Bohinen være klar som ny trener for Sandefjord. Bohinen er for tiden trener for Asker i 2. divisjon, og ledet klubben til 2. plass i sin avdeling i fjor.

- Jeg vil ikke kommentere det, sier Bohinen til Dagbladet.

- Jeg er i samtaler med flere, så jeg vil ikke si noe mer. Men jeg er glad for at jeg fikk muligheten i Asker, og at det kanskje har gitt meg muligheten til å ta et steg til.

Daglig leder i Sandefjord Fotball, Per Ketil Berg, bekrefter at klubben har vært i kontakt med Bohinen.

- Vi har vært i kontakt med han og flere andre kandidater. Vi kommer til å presentere en løsning i morgen. Det er foreløpig ikke helt klart hvem som blir ny trener, sier Berg til Dagbladet.

I dagens utgave av Sandefjords Blad beskriver Berg klubbens nye trener på følgende måte:

- Han har en veldig god fotballbakgrunn. Han har spilt toppfotball i flere år og har vært en aktør i nasjonal- og internasjonal fotball i flere år. Noen lang trenerkarriere har han ikke bak seg, men han er trener for et lag i norsk toppfotball i dag.

Bohinens nåværende klubb, Asker, ønsker ikke å bekrefte eller avkrefte at Bohinen vil forlate klubben.