Bohinen kan være aktuell for Moss

- En spennende kar.

AKTUELL FOR MOSS: Stabæks avtroppende sportsdirektør kan være aktuell for en direktørjobb i Moss FK.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
AKTUELL FOR MOSS: Stabæks avtroppende sportsdirektør kan være aktuell for en direktørjobb i Moss FK.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIXVis mer

Lars Bohinen har vært i samtaler med Moss som søker ny daglig leder. Det bekrefter styreleder Jan André Solvang overfor Moss Avis.

Den 39 år gamle tidligere landslagsspilleren sa opp jobben som sportsdirektør i Stabæk tidligere i sommer. Han skal slutte i klubben senest ved årsskiftet, men dersom det blir noe av kontakten med Moss, kan Bohinen forsvinne fra Stabæk tidligere.

Lars Bohinens navn dukket opp i prosessen med å ansette ny daglig leder i Moss. Han kommer ikke til å bli innstilt som daglig leder, men Solvang bekrefter at klubben har vært i dialog med den tidligere landslagsspilleren. Han ser ikke helt bort fra at Bohinen kan havne i østfoldklubben.

- Bohinen er en spennende kar, men har en mer sportsprofil, slik at han ikke passer helt til den stillingen vi søker som daglig leder, sier Jan André Solvang til Moss Avis.

- Derfor er det ingen tvil om at Bohinen kan komme i tillegg hvis vi får ting på plass. Dette handler veldig mye om økonomi, og i Moss har vi et langt lerret å bleke før det kan komme til ansettelser, sier styreleder Solvang.

(NTB)