Bohinen klar for Derby

Derby (NTB): Lars Bohinen er klar for Derby. Midtbanespilleren ble enig med sin nye arbeidsgiver i dag og debuterer trolig mot Coventry lørdag.

- Klart jeg er fornøyd. Dette var et steg i riktig retning, og jeg både håper og tror at det øker sjansene mine på landslaget. Nå får jeg forhåpentligvis vist meg fram i ei klubbtrøye, sier Bohinen til NTB.

Bohinen signerte en treårsavtale. Derby må ut med 18,3 millioner kroner til Blackburn, men forhandlingene om Bohinens personlige betingelser var tøffere.

- Det var vanskelig å få gjennomslag for kravene. Derby har ikke folk som står bak og spytter inn penger, slik som Blackburn har, sier Bohinen.

Offensiv rolle

Han er tiltenkt en sentral rolle i Derby. Manager Jim Smith var svært fornøyd etter å ha sikret seg nordmannens underskrift, og mener at Bohinen står perfekt til klubbens stil.

- Fortsatt gjenstår nesten en fjerdedel av sesongen, og Lars kan komme til å spille en viktig rolle i forsøket på å sikre en E-cupplass. Lars er en kvalitetsspiller, som scorer mål, og han vil få en fri rolle i en veldig offensiv midtbaneposisjon. Jeg gleder meg til å jobbe med ham, sa Smith.