Aalesund topper tabellen i OBOS-ligaen

Bohinen langet ut mot ekspert - før han ledet AaFK til sterk seier

Få timer før start langet Lars Bohinen ut mot Joacim Jonsson på ny og kalte svenskens oppførsel for pinlig. Dernest ledet han AaFK til en sterk bortetriumf.

STERK SEIER: Lars Bohinen har brukt denne lørdagen til en glohet diskusjon med Joakim Jonsson og ikke minst å lede AaFK til 3-1-seier borte mot Kongsvinger. Foto: Bildbyrån
STERK SEIER: Lars Bohinen har brukt denne lørdagen til en glohet diskusjon med Joakim Jonsson og ikke minst å lede AaFK til 3-1-seier borte mot Kongsvinger. Foto: Bildbyrån Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Kongsvinger - Aalesund 1-3

(Dagbladet): Mustafa Abdellaoue, Edwin Gyasi, Vebjørn Hoff, Mikkel Kirkeskov og Thanasis Papazoglou var blant profilene som forlot Aalesunds Fotballklubb etter nedrykket fra Eliteserien forrige sesong.

Det samme gjorde trener Trond Fredriksen. AaFKs klubblegende ble erstattet av den norske landslagslegenden Lars Bohinen, som dermed har fått treneransvaret med å føre sunnmørsklubben opp igjen i det gode selskap.

Ikke siden 2006 har AaFK vært på nivå to i Norge. Bohinen kom fra en suksessrik sportslig periode som Sandefjord-trener, før han i januar tok fatt på oppgaven med å snu den vonde trenden i Ålesund.

Målet er klart: Bohinen skal få ut potensialet i den ressursrike sunnmørsklubben, rykke opp og etablere AaFK som en toppklubb i norsk fotball.

Het diskusjon

Samtidig har han ikke helt lagt bak seg det som skjer i gamleklubben Sandefjord.

Da trener Magnus Powell ble sparket tidligere i uka, brukte den svenske fotballeksperten Joacim Jonsson Twitter til å lange ut mot Sandefjord-styret og klubbens ansettelsesprosess.

Bohinen reagerte sterkt på det han mener er formidling av faktafeil og tok derfor sine tidligere kolleger i forsvar i det som utartet til en lang og syrlig Twitter-diskusjon med Jonsson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer