Bohinen og Rudi melder forfall

Lars Bohinen og Petter Rudi har meldt forfall til onsdagens landskamp mot Isreal. Bohinen er skadet i leggen og Rudi har fått en virussykdom.

- En skade i den venstre leggen setter en stor demper på en ellers meget god kamp mot mitt gamle lag, Blackburn Rovers. Jeg måtte av 15 minutter før slutt og har nå tildels store problemer med å gå på en anstendig måte, skriver Bohinen på sin Internettside.

Bohinen har lenge gledet seg til å få sjansen på landslaget, og er veldig lei seg for at han nå ikke kan være med i Sembs tropp.

- Det er fordømt utgjort og ektremt uheldig. Hva dette får av betydning for evt. andre sjanser på landslaget er vanskelig for meg å si. Jeg kan bare håpe at Semb gir meg den sjansen jeg nå går glipp av ved en senere anledning, sier Bohinen videre. I de nærmeste dagene skal han til legesjekk for å finne ut hvor alvorlig skaden i leggen er.

Petter Rudi har også skrevet på sin hjemmeside i kveld. Moldenseren scoret i dag et mål for Sheffield Wednesday og var naturlig nok glad for målet.

- 4-0 seier på bortebane mot West Ham var vel i overkant av hva jeg hadde drømt om på forhånd. Jeg fikk også puttet en ball bak West Ham-keeperen og er oppe i fire mål. Det ser ut som om nyttårsforsettet har hjulpet på scoringsteften, forteller Petter.

Men til Israel kan ikke Petter Rudi dra på grunn av en virussykdom.

- Akkurat nå er jeg helt tett i brystet og føler meg langtfra frisk. De siste minuttene av kampen forstod jeg at noe var galt, melder Rudi som satser på å bli frisk så fort som mulig.

Dermed må landslagstrener Nils Johan Semb finne to ersattere til Israel-kampen.