Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Uavgjort for U21-landslaget

Bohinen reddet poeng for Norge

Det norske U21-landslaget var på vei mot tap borte mot Hviterussland fredag, men en scoring av Emil Bohinen sørget for ett poeng i EM-kvalifiseringskampen.

SATTE INN UTLIGNINGA: Stabæk-talentet Emil Bohinen har imponert i Eliteserien i år. Han fortsetter å score, også for U21-gutta. Foto: NTB/Scanpix
SATTE INN UTLIGNINGA: Stabæk-talentet Emil Bohinen har imponert i Eliteserien i år. Han fortsetter å score, også for U21-gutta. Foto: NTB/Scanpix Vis mer

Elleve minutter før slutt dukket midtbanespilleren opp og sørget for uavgjort i Zjodino.

Dermed har Norge fire poeng etter to kamper.

Tirsdag venter en tøff duell mot Nederland i Drammen. Gruppevinnerne og den beste toeren går direkte til EM i 2021. Resten av lagene som blir nummer to spiller playoff. I tillegg til Nederland er også Portugal i Norges gruppe.

Det var Norge som fikk den første gode muligheten i Hviterussland. Tobias Heintz fikk avslutte, men ble stoppet av hjemmelagets keeper.

Vertene skulle også få sjansen før hvilen, men denne gangen var det Norge-keeper Julian Faye Lund som reddet.

Et snaut kvarter etter pause kunne derimot ikke Faye Lund forhindre at Denis Grechikho sendte hjemmelaget i ledelsen. Norge presset på for utligning, og Heintz fikk nok en god mulighet, men heller ikke denne gangen fikk han uttelling.

Elleve minutter før slutt skulle endelig Norge få noe å juble for da Bohinen satte inn utligningen.

Norge åpnet EM-kvalifiseringen med 2-1-seier hjemme mot Kypros i begynnelsen av september. Mål av Heintz og Kristian Thorstvedt sørget for tre poeng og en fin åpning.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling