Bohinen refser Stabæk-spissene

For dommerkjeft og filmeforsøk.

(Dagbladet.no): Stabæk følte seg snytt for flere straffer etter tirsdagens 0-1-tap mot Brann. Veigar Pall Gunnarsson gikk i bakken innenfor 16-meteren to ganger før pause - først i duell med Erlend Hanstveit, så i duell med Kristjan Ørn Sigurdsson.

Dommer Svein Oddvar Moen vinket spillet videre begge gangene.

Gunnarsson mente han i hvert fall skulle hatt straffe i den første situasjonen.

- Det er en klar straffe. Jeg hadde kontroll på ballen, og så dyttet han meg, sier islendingen til Dagbladet.no.

Han får absolutt ingen sympati av sportsdirektør Lars Bohinen - som i stedet gir islendingen en skikkelig reprimande for oppførselen.

- Han ser ut til å prøve å filme seg til straffe, og det vil jeg understreke på det sterkeste er noe vi ikke vil se av våre spillere. Meget uklokt, og jeg kunne ønske at det ikke hadde skjedd. Veigar har fått beskjed om det, akkurat som Daniel ved sitt gule kort. Vi ønsker å opptre korrekt etter ærlige prinsipper og holdninger, sier Bohinen til klubbens hjemmeside.

- Så ikke bra ut

Også Daniel Nannskog får passet sitt påskrevet, etter det voldsomme utbruddet mot linjemannen i 2. omgang.

REAGERER: Daniel Nannskog liker ikke å ha noen som «kveler» ham - og sikter til sportsdirektør Lars Bohinen. Foto: Morten Holm/SCANPIX
REAGERER: Daniel Nannskog liker ikke å ha noen som «kveler» ham - og sikter til sportsdirektør Lars Bohinen. Foto: Morten Holm/SCANPIX Vis mer

Svensken reagerte kraftig da han sparket ballen opp i hånda til Bjørn Dahl innenfor 16-meteren, uten at dommeren reagerte. I stedet for straffe fikk han bare gult kort av Svein Oddvar Moen.

Bohinen er enig i at Stabæk burde fått straffe, men er sterkt kritisk til at Nannskog lot sinnet ta overhånd.

- Dommeren påvirket kamputfallet, men det kan vi ikke henge oss opp i. Jeg er mer opptatt av at Daniel ikke burde snakke på seg det gule kortet. Det er unødvendig og vil få konsekvenser for laget seinere i sesongen. Slikt må vi unngå. Ikke ser det bra ut heller, med slik utagerende gestikulering, sier Bohinen.

Sinte på Bohinen

Spissene selv legger seg på langt når flate for kritikken fra egne rekker.

- Dette skal jeg ta opp med Bohinen. Jeg liker ikke at han går ut i media på den måten. Jeg blir skuffet over det han sier, og jeg mener at jeg har rett til å reagere. Jeg kan ikke ha noen som kveler meg og forteller meg hvordan jeg skal oppføre meg, sier Nannskog til Nettavisen.

Pall Gunnarsson reagerer særlig på at Bohinen tok opp sin kritikk i plenum uten å høre hans versjon først.

Lars Bohinen lar også Brann få smake pisken, og lot seg ikke imponere over det rødtrøyene viste offensivt.

Bohinen refser Stabæk-spissene

- Vi møter et Brann-lag som legger seg på egen halvdel og bare venter på våre feil. Vi gjorde den ene og den utnyttet de, dessverre. Men jeg får samtidig litt flau smak i munnen av å se DET mannskapet komme hit og basere spillet sitt på våre feil. Jeg hadde ventet noe mer offensiv vilje, sier han til klubbens hjemmeside.

<B>FÅR KJEFT:</B> Både Daniel Nannskog og Veigar Pall Gunnarsson viste kritikkverdig oppførsel mot Brann, mener sportsdirektør Lars Bohinen.