- Bohinen roper etter oppmerksomhet

Forbløffet Godset-trener.

(Dagbladet.no): Dag-Eiliv Fagermo setter pris på at André Bergdølmo slipper karantene etter straffespark-episoden i Drammen forrige helg.

Men Strømsgodset-treneren lar seg stadig overraske av saken, at NFF ville granske backen for graving av grop.

- Jeg må bare si at det er litt artig, for hvilket rabalder er det blitt av et straffespark som gikk i mål, sier Fagermo til Dagbladet.no.

Stabæk-leder Lars Bohinen sendte nemlig en klage til forbundet, ledsaget av et åpent brev dagen etter kampen. Der ble Godset beskyldt for å «pisse på fotballen».

- Det Bohinen har oppnådd er å få PR. Men han har gått for langt nå. Bohinen roper etter oppmerksomhet, sier Godset-treneren.

Og kan ikke fatte at den tidligere englandsproffen lar seg hisse opp.

- Jeg synes det er viktig med fair play, det er Bohinen rett i. Men denne saken her er en storm i et vannglass. André sto ikke med spade i straffefeltet, sier Fagermo.

NFF trodde på Strømsgodsets forklaring på at Bergdølmo bare skulle være morsom da han tuppet i gresset før Veigar Pall Gunnarsson gikk fram for å score.

OPPGITT: Dag-Eilev Fagermo mener det er selvsagt at Bergølmo ikke straffes for en fleip i NM-kvartfinalen. Foto: Scanpix
OPPGITT: Dag-Eilev Fagermo mener det er selvsagt at Bergølmo ikke straffes for en fleip i NM-kvartfinalen. Foto: Scanpix Vis mer

- Det var en dum fleip, det har vi sagt hele tida, sier treneren.