Bohinen sparket fra Derby

Lars Bohinen er sparket fra Derby etter å ha skrevet en kritisk artikkel etter at klubben tapte 0-5 for Sunderland på lørdag.

- Fra og med i dag har manager Jim Smith suspendert meg i en uke, og sagt at jeg aldri kommer til å spille for Derby igjen. Jeg står fritt til å finne meg en ny klubb, skriver Bohinen på sin egen hjemmeside.

Avgjørelsen ble tatt etter sjokktapet mot Sunderland sist lørdag. Derby ble slått 0-5, og Bohinen la ut sine meninger om kampen på Internett.

'Vi har ingen rytme og inget mønster å falle tilbake på når ting ikke stemmer. Det arbeides på trening med mye av det vi kaller shadow play. Det vil si spill uten motstander. Slikt drev vi med på Bærum's guttelag da jeg var 15. Da kunne man lære noe. Det hører inget sted hjemme på dette nivået', er en av kraftsalvene Bohinen fyrte av. Den engelske tabloidavisa The Mirror plukket opp uttalelsene og lagde en artikkel om det i går.

- En lett forminsket og forverret versjon kom i The Mirror i går, og manageren la den lille enspalteren til grunn for min nyvunne posisjon som arbeidsløs fotballspiller. Han var overhodet ikke interessert i min versjon av saken, bare holdt fram avisa og sa at der sto det - svart på hvitt. All min argumentasjon falt for døve ører, noe jeg tar som et alvorlig tillitsbrudd og total mangel på respekt.

- Men det står saken. Jeg har fri en uke, og må bruke den til å finne en ny klubb. Anybody interested?

PÅ JOBBJAKT: Lars Bohinen er på jakt etter en ny klubb.