Bohinen trente igjen

Lars Bohinen var lettet etter at han hadde møtt manager Jim Smith og lagkameratene igjen på trening i går. - Det var godt å få det overstått, sier Bohinen til Dagbladet.

Og etter forsoningen på treningsfeltet er ikke sjefen lenger like kategorisk overfor nordmannen. Etter at Bohinen gikk ut og kritiserte Smith på sin egen hjemmeside ble Bohinen satt på transferlista, suspendert fra trening og bøtelagt.

Men i går hadde manager-pipa en annen lyd:

- Jeg sa at han aldri skulle spille for denne klubben igjen, men jeg var langt nede, innrømmer Smith. - Lars vil bli behandlet på lik linje med alle andre, sier Smith til PA.

- Han beklaget at han overreagerte i øyeblikket, forteller Bohinen.

Av lagkameratene ble Bohinen møtt med fleip og latter. Selv er han glad for at det verste koket har lagt seg.

- Det har vært en bisarr og ubehagelig opplevelse, som jeg gjerne skulle vært foruten. Men jeg angrer ikke på det jeg skrev, sier Bohinen.

Han fikk forsikringer fra sjefen om at han vil bli tatt ut på laget hvis han blir funnet god nok. Allerede på mandag kan han være i start-elleveren mot Southampton.

Men Bohinen er fortsatt til salgs.

- Jeg står på klubbens transferliste. Der blir jeg stående til jeg blir spurt om å bli tatt bort fra lista, forteller Bohinen.