Bohinen vil på landslaget

Lars Bohinen synes han burde vært med i Nils Johan Sembs landslagstropp. Derbys midtbanespiller er ikke imponert over nivået i norsk fotball.

I dag spilte Bohinen en god kamp da Derby greide 2-2 mot Chelsea. Han føler at formen har vært god i hele høst, men det har ikke vært nok til å bli funnet verdig en plass i landslagstroppen.

- Jeg synes det er merkelig at jeg ikke har hørt noe fra Semb. Det har gått veldig bra hele sesongen, uten at jeg har fått vite hva jeg bør gjøre for å komme i betraktning, og jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke ble tatt ut til den siste landskampen, sier Bohinen til NTB.

Innsatsen til landslaget under Semb gjør forundringen enda større hos Bohinen.

- Jeg har registrert at det ikke har gått så bra for landslaget, men jeg vil ikke kritisere enkeltspillere. Nivået hjemme er jeg ikke spesielt imponert over etter å ha sett en del eliteseriekamper. Drillo sa en gang at nivået i den engelske eliteserien ikke er all verden, men jeg tror mange trenere tar feil når de mener at nivået i Norge er så bra, sier Bohinen.

48 ganger har han akslet landslagstrøya. Sist mot Frankrike i Marseille i februar. Nils Johan Semb har han snakket med bare to ganger.

(NTB)