Bohinen vraker Vålerenga

Fram til i går var Lars Bohinen lysten på spill for Vålerenga neste sommer. - Nå som de rykket ned er det ikke lenger aktuelt, sier Derby-proffen til til Dagbladet.no.

Bohinen kan starte forhandlinger med ny klubb etter 1. januar. Vålerenga kunne vært en aktuell klubb for Bohinen.

- Jeg har aldri snakket med dem. Men det er ikke aktuelt å dra dit nå som de har rykket ned. Det er ikke sikkert det hadde blitt det uansett, men nå er det uansett ikke aktuelt, sier Bohinen.

Bohinen har tidligere spilt for Vålerenga og fulgte gårsdagene opprykkskamp via internett.

- Jeg synes det er leit at de rykket ned. Det er synd for Tippeligaen. Men nedrykket kan virke som en katalysator på å få ordnet opp i interne problemene klubben har- og alltid har hatt.

Bohinen reiser hjem til Norge neste sommer og flytter til nytt hus i Bærum.

- Er det bare aktuelt for deg å spille for klubber i østlandsområdet?

- Området er nok mer begrenset enn det, sier Bohinen og snevrer indirekte inn klubbvalget til Lyn, Stabæk og Lillestrøm.

I mellomtida sliter Bohinen med å få plass på Derby, sjøl om klubben ennå ikke har vunnet i ligaen denne sesongen.

- Det er kanskje lettere for manageren å bruke spillere som har lenger tid igjen av kontrakten enn meg. Det er ikke så lett å være Derby spiller for tida. Folk er ute etter oss fra alle kanter, sier Bohinen som må nøye seg med reservelagskamper.

- Det går i og for seg greit, men motivasjonen for å spille B-kamper er så som så. Fordelen er at når jeg kommer hjem så er jeg i bra form, sier Bohinen.