Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bohinens kone skadet av djevelrokke

Lars Bohinens opplevde et dramatisk døgn da han ferierte i Dubai nylig. Under en svømmetur ble konas fot gjennomborret av en djevelrokke, skriver han på sitt nettsted.

Det er på sin egen hjemmeside Bohinen forteller om ulykken som kunne ha fått et enda mer dramatisk utfall.

«Djevelrokker er giftige og vi hastet derfor til legen der hun under store smerter fikk fire sprøyter. Antiallergi (for å unngå sjokk), motgift, generell motgift i tilfelle det var noe annet enn djevelrokke som stakk og stivkrampe. Deretter var det å sitte med foten i varmt vann i over to timer under meget sterke smerter,» skriver Derby-spilleren.

Han legger ikke skjul på at han var sterkt bekymret for kona og beskriver situasjonen som dramatisk.

«Lokalbedøvende sprøyter haglet. Beroligende piller ble inntatt. Heldigvis hadde vi en meget kompetent iransk lege, som visste hva han måtte gjøre. Etter omtrent to og en halv time forsvant smerten, som legen hadde forutsett, og resten av dagen kjørte jeg henne rundt i rullestol,» skriver en lettet Lars Bohinen.

(Dagbladet.no)

SKUMMEL: Det var en djevelrokke av denne typen som overrasket Lars Bohinens kone.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling