Bøhn-bråket ender i retten

Kom ikke til enighet med LHK i dag.

INGEN AVTALE: Advokat Kenneth André Leren og Karl Erik Bøhn klarte ikke komme til enighet med Larvik HK i dag. Dermed går det mot en rettssak. Foto: STIAN HARALDSEN
INGEN AVTALE: Advokat Kenneth André Leren og Karl Erik Bøhn klarte ikke komme til enighet med Larvik HK i dag. Dermed går det mot en rettssak. Foto: STIAN HARALDSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LARVIK (Dagbladet): Etter mandagens sjokkbeskjed om at han er ferdig som Larvik-trener har Karl Erik Bøhn hatt mange og lange samtaler med sin advokat Kenneth André Leren.

Bøhn ble i utgangspunktet ikke tilbudt noe sluttvederlag av klubben og i dag var det advokatmøte i Arena Larvik om saken.

Etter drøyt to timer på Grand Hotel i Larvik kom partene ut - uten å ha kommet til enighet.

Taus om kravet - Avstanden er for stor, så nå blir det opp til motparten å avgjøre hva de vil gjøre videre. Antageligvis går det mot en sak i arbeidsretten, sier Larvik-leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen til Dagbladet.

- Jeg vil ikke si noe om kravene våre. Det er synd at vi ikke kom til enighet, for dette var en fin mulighet til å bli ferdig med saken, sier Bøhn-advokat Kenneth André Leren.

Bøhn hadde halvannet år igjen av kontrakten og mister dermed en inntekt på rundt millionen. Trolig ligger kravet rundt den summen.

- Jeg hadde håpet på en løsning i dag, for vår del - og klubbens og spillernes beste, sier Karl Erik Bøhn til Dagbladet.

- Klubben er svekket LHK har vært helt suverene under Karl Erik Bøhn. Det eneste klubben mangler er en triumf i Champions League - men de har aldri hatt så gode muligheter som denne sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer