Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bøhn får alternativ kreftbehandling på hemmelig sted

- Jeg prøver å kjempe ut kreften.

KJEMPER: Håndballprofilen Karl Erik Bøhn (t.h.) kjemper fortsatt en kamp mot kreften. Her er han sammen med venn og støttespiller Andreas Smeby. Bildet er tatt rett før jul. Foto: Privat
KJEMPER: Håndballprofilen Karl Erik Bøhn (t.h.) kjemper fortsatt en kamp mot kreften. Her er han sammen med venn og støttespiller Andreas Smeby. Bildet er tatt rett før jul. Foto: Privat Vis mer

Karl-Erik Bøhn kjemper videre mot kreftsykdommen. Håndballtreneren får alternativ behandling på et hemmelig sted, skriver VG.

Lille julaften i fjor fikk Bøhn beskjed av legene om at sykdommen hans er uhelbredelig.

- Jeg håper selvfølgelig å leve lengst mulig. Jeg har lagt meg inn på hotell, for å være helt isolert og for å følge et opplegg. Jeg prøver å kjempe ut kreften, selv om det ikke er gitt meg håp, sier Bøhn til VG.

48-åringen vil ikke fortelle hvilken behandling han gjennomgår, men vil dele det hvis opplegget virker.

Han fikk diagnosen akutt leukemi i februar i fjor. I november ble han erklært frisk, men kort tid senere fikk han et tilbakefall.

- Det er kjedelig å ha fått en dødsdom. Jeg vil jo ha flere dager med dem rundt meg, men jeg har akseptert det motsatte, hvis det blir sånn. Jeg ser meg veldig fornøyd med tiden jeg har fått, sier Bøhn.

(NTB)