Bøhn slutter på dagen som Larvik-trener

- En personalsak, sier klubben.

BEGGE FORSVINNER: Karl Erik Bøhn har ledet sin siste Larvik-trening. Heidi Løke forsvinner til Györ etter sesongen. Foto: BJØRN LANGSEM
BEGGE FORSVINNER: Karl Erik Bøhn har ledet sin siste Larvik-trening. Heidi Løke forsvinner til Györ etter sesongen. Foto: BJØRN LANGSEMVis mer

(Dagbladet): Larvik har i dag hatt møte med hovedtrener Karl Erik Bøhn og resultatet er at han slutter med umiddelbar virkning, skriver klubben i en pressemelding.

Larvik HK vil si lite om hva som er årsaken til bruddet.

- Det er vanskelig for oss å gå i detalj her, for dette er en personalsak. Det jeg kan si er at Karl Erik har ledet sin siste kamp og hatt sin siste trening med laget - og samarbeidet er avsluttet, sier daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen til Dagbladet.

Gradvis prosess LHK vant cupen i romjula og skal i februar i gang med det viktige mellomspillet i Champions League. For dem utenfor klubben kom dagens melding som lyn fra klar himmel.

- Dette er en situasjon vi alle ønsket å være foruten, sier Bruun Hansen.

- Er dette noe som har oppstått plutselig?

- Nei, det har vært en prosess over en lengre periode, som har vokst på seg.

Ni år i Larvik Bøhn har vært trener i klubben i ni år, de seks siste som hovedtrener. Klubben har vunnet alt i Norge og jakter denne sesongen på Champions League-triumf.

- Karl Erik har levert sportslige resultater som har vært svært gode, sier Bruun Hansen.

I romjula ble det klart at Bøhns samboer Heidi Løke etter sesongen forsvinner til ungarske Györ. LHK klarte ikke å møte lønnsbetingelsene hennes.

- Har Bøhns avgang noe å gjøre med Heidi Løke?

- Jeg vil ikke gå i detaljer her, men det jeg kan si er at Heidi ikke har hatt noe å gjøre med dette. Det er mellom oss og Karl Erik, sier Bruun Hansen.

Moen overtar Ifølge VG var Bøhn med til Wien da Løke sluttførte forhandlingene med Györ.

- Vi ønsker ikke at noen av våre ansatte skal bistå spillere i forhandlinger med andre klubber. Det er absolutt et problem hvis dette stemmer, men det håper jeg ikke det gjør, sa sportssjef Ole Gustav Gjekstad til VG Nett.

Bjørn-Gunnar Bruun Hansen vil ikke si noe om dette er årsaken til at kontrakten nå brytes.

PS! Assistenttrener Tor Odvar Moen overtar stillingen som hovedtrener og han får med seg sportssjef Ole Gustav Gjekstad i trenerteamet.

Karl Erik Bøhn har ikke besvart Dagbladets henvendelser i ettermiddag.