Bøhn tar ut stevning mot Larvik

Leveres i løpet av neste uke

TIL RETTEN: Karl Erik Bøhn har bestemt seg for å ta ut stevning mot Larvik håndballklubb etter at avskjedigelsen på nyåret. Partene møtes i Larvik tingrett i løpet av våren eller sommeren. Her er han sammen med samboer og Larvik-spiller Heidi Løke. Foto: Bjørn Langsem
TIL RETTEN: Karl Erik Bøhn har bestemt seg for å ta ut stevning mot Larvik håndballklubb etter at avskjedigelsen på nyåret. Partene møtes i Larvik tingrett i løpet av våren eller sommeren. Her er han sammen med samboer og Larvik-spiller Heidi Løke. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet) Det går mot rettssak i Larvik tingrett i løpet av sommeren etter at Karl Erik Bøhn og hans advokat Kenneth André Leren i dag har bestemt seg for å ta ut stevning mot Larvik håndballklubb.

- Vi har svart på klubbens begrunnelse for avsjedigelsen av Bøhn, og fikk i går en tilbakemelding om at motparten ikke ønsker å forhandle videre om en løsning. Derfor blir det tatt ut stevning enten i løpet av denne eller neste uke, sier Kenneth André Leren til Dagbladet.

Han tror saken da vil komme opp i retten i løpet av april eller mai.

Skittentøyvask Bøhns advokat er overrasket over at klubben med sitt tilsvar nå styrer mot en skittentøyvask i retten.

- Det er litt pussig at de ikke ønsker ro rundt laget og denne situasjonen nå. Utover våren har de blant annet Champions League og innspurt i serien å ta hensyn til. Bøhn føler at klubben har ønsket å kvitte seg med han, og at de så har koket sammen en begrunnelse for å klare det. Nå går det mot at det vil bli belyst i retten, sier Leren.

Advokaten presiserer at det fortsatt vil være mulig for partene å bli enige om et forlik, selv etter at de har tatt ut stevning. Men som han sier:- Jo lenger man ligger i skyttergrava, jo mindre sjanse er det for å bli enige.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer