Boikotter kampene til Sandstø sparkes

Odd-supporterne har fått nok.

(Dagbladet.no): Odd Grenland er blant lagene i Tippeligaen som trekker færrest tilskuere til kampene sine. Om ikke trenerne Arne Sandstø og Gaute Larsen forsvinner med det første, vil publikumstallet synke ytterligere i de tre hjemmekampene som gjenstår.

Gårsdagens 0-4-tap i Bergen var dråpen som fikk begeret til å renne over for supporterklubben Oddrane - som nå krever at trenerne sparkes.

Hvis ikke vil de boikotte de fem gjenværende kampene.

- Alle er med på dette. Under kampen sto det 200 av oss og sang at trenerne må gå. Og vi vil boikotte Odd-kampene hvis det ikke skjer et trenerbytte, sier supporterleder Bent Ole Kaldhussæter til Varden.

- Går ikke innpå meg

Odd har bare Sandefjord bak seg på tabellen og står med stusselige 18 poeng på 21 kamper. Det er sju poeng opp til sikker plass, men bare ett poeng opp til kvalikplassen.

Arne Sandstø forstår fansens frustrasjon, men mener en boikott vil virke mot sin hensikt.

- En supporters jobb er å støtte klubben i tykt og tynt, sier Sandstø til Varden, og understreker at spillerne er enda mer skuffet enn supporterne.

KREVER TRENERNES AVGANG: Supporterklubben Oddrane truer med å ikke møte opp på de siste fem kampene dersom Arne Sandstø og Gaute Larsen får fortsette. Foto: SCANPIX
KREVER TRENERNES AVGANG: Supporterklubben Oddrane truer med å ikke møte opp på de siste fem kampene dersom Arne Sandstø og Gaute Larsen får fortsette. Foto: SCANPIX Vis mer

- De må få lov til å mene akkurat hva de vil. Det går ikke innpå meg. Det som bryr meg er at vi tapte nok en fotballkamp. Å tape går innpå oss, forsikrer han.

Boikotter kampene til Sandstø sparkes
<B>UØNSKET AV FANSEN:</B> Men Arne Sandstø og Gaute Larsen ber supporterne støtte laget også i motgang.